Erih Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Ciekaw jestem czy ktoś tu czytał i jak oceniacie ? sam Autor popełnił kilka pozycji osadzonych w świecie S.T.A.L.K.E.R., moim zdaniem bardzo dobrych, teraz bierze się za PWS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puma007 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Czytałem, moim zdaniem (uzależnionego od czytania :) ) niezła pozycja. Od razu uprzedzam że nie jest to powieść historyczna,osadzenie jej akcji 2 lata po prawdziwym zakończeniu Wielkiej Wojny sprawia że autor może puścić wodze fantazji, i puszcza moim zdaniem całkiem mocno :) :) Pomysły ma śmiałe, czasami zahaczające o mocne S-F czasami nieco nonsensowne, wyłapałem też kilka sprzeczności i niekonsekwencji ale naprawdę nieznacznych :) W mojej, opinii ciekawa pozycja, akcja niezła, intryga się zawiązuje, klimat da się odczuć, historycznych i reko smaczków raczej żadnych :) :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.