Erih Napisano 10 Luty 2015 Autor Share Napisano 10 Luty 2015 Ciekaw jestem czy ktoś tu czytał i jak oceniacie ? sam Autor popełnił kilka pozycji osadzonych w świecie S.T.A.L.K.E.R., moim zdaniem bardzo dobrych, teraz bierze się za PWS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma007 Napisano 23 Luty 2015 Share Napisano 23 Luty 2015 Czytałem, moim zdaniem (uzależnionego od czytania :) ) niezła pozycja. Od razu uprzedzam że nie jest to powieść historyczna,osadzenie jej akcji 2 lata po prawdziwym zakończeniu Wielkiej Wojny sprawia że autor może puścić wodze fantazji, i puszcza moim zdaniem całkiem mocno :) :) Pomysły ma śmiałe, czasami zahaczające o mocne S-F czasami nieco nonsensowne, wyłapałem też kilka sprzeczności i niekonsekwencji ale naprawdę nieznacznych :) W mojej, opinii ciekawa pozycja, akcja niezła, intryga się zawiązuje, klimat da się odczuć, historycznych i reko smaczków raczej żadnych :) :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.