danielk Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Witam. Wśród zebranych informacji na Szanownym forum nie znalazłem fotografii podobnej skrzynki choć z tego co zdążyłem się zorientować to służyła jako pojemnik na celownik chyba do działka artyleryjskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielk Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Farba wydaje się być oryginalna. Jedyne oznaczenie jakie udało mi się odnaleźć to wybita niemiecka gapa obok tego uchwytu. Czy znajdę jeszcze inne naniesione, a przez farbę nie widoczne oznaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielk Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Tylko tyle oprócz napisu również na wieczku skrzynki MGZ 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielk Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz70 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Pojemnik na optykę do MG, bez związku z artylerią.http://www.mg42.us/viewtopic.php?f=24&t=12662 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Celownik MGZ40 montowany na lawetach MG-34 / 42. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielk Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Dziękuje serdecznie Panowie i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
danielk
Witam. Wśród zebranych informacji na Szanownym forum nie znalazłem fotografii podobnej skrzynki choć z tego co zdążyłem się zorientować to służyła jako pojemnik na celownik chyba do działka artyleryjskiego.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.