danielk Napisano 5 Luty 2015 Autor Napisano 5 Luty 2015 Witam. Wśród zebranych informacji na Szanownym forum nie znalazłem fotografii podobnej skrzynki choć z tego co zdążyłem się zorientować to służyła jako pojemnik na celownik chyba do działka artyleryjskiego.
danielk Napisano 5 Luty 2015 Autor Napisano 5 Luty 2015 Farba wydaje się być oryginalna. Jedyne oznaczenie jakie udało mi się odnaleźć to wybita niemiecka gapa obok tego uchwytu. Czy znajdę jeszcze inne naniesione, a przez farbę nie widoczne oznaczenia.
danielk Napisano 5 Luty 2015 Autor Napisano 5 Luty 2015 Tylko tyle oprócz napisu również na wieczku skrzynki MGZ 40
Tomasz70 Napisano 5 Luty 2015 Napisano 5 Luty 2015 Pojemnik na optykę do MG, bez związku z artylerią.http://www.mg42.us/viewtopic.php?f=24&t=12662
Pytanie
danielk
Witam. Wśród zebranych informacji na Szanownym forum nie znalazłem fotografii podobnej skrzynki choć z tego co zdążyłem się zorientować to służyła jako pojemnik na celownik chyba do działka artyleryjskiego.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.