kribmw Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 Witam proszę o informacje na temat tych kół są to blizniaki dosyć małe z gumową obręczą.
kribmw Napisano 24 Styczeń 2015 Autor Napisano 24 Styczeń 2015 Witam panowie jakieś pomysły co do tych kół?
rodan Napisano 25 Styczeń 2015 Napisano 25 Styczeń 2015 Przyjrzyj się dokładniej,a zobaczysz różnicę tych indentyfikowanych od twoich z betoniarki.
kribmw Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 Witam proszę o informacje na temat tych kół są to blizniaki dosyć małe z gumową obręczą.
kribmw Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 Inny widok na koła połączone osią.Pytanie czy mają one związek z niemieckimi pojazdami np sdkfz lub coś innego?
pawel_breslau Napisano 24 Styczeń 2015 Napisano 24 Styczeń 2015 Mi to wygląda na koła od jakiegoś pojazdu pancernego ale jakiego to zabij mnie ale nie wiem.Trochę za szerokie jak na jakiś np. SDKFZ.Pozdrawiam.Paweł
bsam20 Napisano 25 Styczeń 2015 Napisano 25 Styczeń 2015 A nie ma żadnych sygnatur na gumach? Może to takie betoniarkowe, tylko skręcone po 2 sztuki do siebie?
kribmw Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Napisano 25 Styczeń 2015 Dzięki pawel_breslau interesejują mnie wszelkie szczegóły na temat tych kół bo mam okazje je odzyskać ale nie jestem do końca pewien co to jest.Na pierwszym zdjęciu w tle widać większe koło a te są dużo mniejsze jak by do prowadzenia gąsienicy lub coś w stylu jakiś rolek.jest ich sześć każde ma grubą gumową obręcz.
Pytanie
kribmw
Witam proszę o informacje na temat tych kół są to blizniaki dosyć małe z gumową obręczą.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.