Kyrsons Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 Witam was, tak ogólnie POMOCY! Taki się trafił, koniecznie chcę go odratować, skrzydło przekręcone a tym samym oderwało się od herbu wiem że go nie skleje ale jak skrzydełko bezpiecznie naprostować? tak samo szyje, głowy i korona. Co i jak zrobić żeby wróciło to do swojej pierwotnej postaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Na zimno istnieje duże prawdopodobieństwo że pęknie, także trzeba podgrzać i delikatnie prostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 Możesz jaśniej? Nad palnikiem grzać czy co.. Prosze konkretnie, a najlepiej krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Nad żadnym palnikiem gotuj w oleju i wtedy prostuj tylko delikatnie i stopniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Tylko nie w słonecznikowym - za mała temperatura. Rzepakowy osiąga około 240 stopni a słonecznikowy niewiele ponad 100. Oliwa z oliwek około 180.http://odkrywca.pl/prostowanie-mosieznych-orzelkow-ozdob,678832.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 Dzięki viator01 o to mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 14 Styczeń 2015 Share Napisano 14 Styczeń 2015 i pochwal sie jak wyszło:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2015 Tak tak, jutro do tego się zabiore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2015 Tak wyszedł po zabiegu :) Jak na pierwszy raz jestem zadowolony, skrzydła nie mogłem już nasunąć spowrotem w miejsce rozcięcia dlatego lekko odchylone jest. Korona mi nie pasowała i zrobiłem ostatnie podejście poprawienia jej, efekt taki wyszedł że za koroną strzeliło uszko :/ Chciałem przedobrzyć i kara.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 15 Styczeń 2015 Share Napisano 15 Styczeń 2015 Nie jest źle, i złapał fajny kolorek po tym gotowaniu. W czym gotowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrsons Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2015 oliwa z oliwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.