witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 Witam, bardzo mile była by widziana fotka pojazdu do,którego należy ta część.
witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 Witaj kolego Landszaft,widzę ze bardzo interesujesz się pojazdami pancernymi i masz z nimi odczynienia.W poniedziałek wracaliśmy z Parczewa i wstąpiliśmy w jedno miejsce,które od dawna mnie tam ciągnęło i trafiliśmy w 10tke.Wyskakuje bardzo dużo części, chyba tankietka, części przeważnie żelazne ale są i z koloru,na których widnieją sygnatury.
maciekszprotawa Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 I jest to destrukt filtra oleju.Tu w opisie napisali BMW R12: http://www.oldtimergarage.eu/catalog/images/002.871_2_XL.jpghttp://www.oldtimergarage.eu/catalog/images/002.871_1_XL.jpgA Twój jest podobny do tego z linków. Mam nadzieję, że pomogłem choć troszkę.
witamina Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Napisano 8 Styczeń 2015 Oj Maćku trochę mi to nie pasuje na filtr oleju. Element ten jest wielkości mniej/więcej baterii paluszka,fakt faktem,ze brakuje mu jeszcze czegoś,bo widać,ze w środku od wewnętrznej jest urwany do okola jakiś metal. Dla mnie osobiście to w środku jest za mało miejsca żeby zrobić z tego jakiś filtr oleju.No cóż, poczekamy może komuś się uda precyzyjnie rozwikłać ta zagadkę.Pozdrawiam.
ylooC Napisano 12 Styczeń 2015 Napisano 12 Styczeń 2015 WaA163 to albo:163 leather goods G. J. Ensink Ohrdruf (Th) 1937163 dtu P08 hol. G. J. Ensink Ohrdruf (Th) 1939,41163 joa Carl Heinichen Dresden (Sn) 1941Wszystko wyroby skórzane.. Więc ten filtr oleju trochę słaby jest.
maciekszprotawa Napisano 8 Styczeń 2015 Napisano 8 Styczeń 2015 Ja się dalej upieram dopóki ktoś nie da kontrargumentu.http://www.benchmarkworks.com/articles/tech/ofsell_files/of2.gif
witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 Witam, bardzo mile była by widziana fotka pojazdu do,którego należy ta część.
witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 To,chyba jakiś bardzo tajemniczy pojazd?,skoro do tej pory nikt nie kojarzy tej części z żadnym pojazdem.
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 Po pierwsze primo nikt nie siedzi cały czas na Forum aby Ci to identyfikować . Ludzie mają także na głowie inne sprawy.Po drugie primo , skoro ta część z pojazdu a Ty chcesz jego zdjęcie to może być trudne do odnalezienia.(bardzo mile była by widziana fotka pojazdu do,którego należy ta część.) Nie wiadomo czy ten konkretny pojazd został sfotografowany.
witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 Chodzi mi głównie o model pojazdu w,którym mogła być ona zastosowana,bo marka to wiadomo,że BMW.Pozdrawiam.
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 No tak , pojazd marki BMW. Pewnie miał przyciemnione szyby i obniżone zawieszenie?Pozdrawiam
witamina Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 Ale się Jacku ze mną droczysz,chciałem tylko zobaczyć jak wyglądała ta maszyna,która prawdopodobnie wyzionęła tam ducha.
Landszaft Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 Kolego Witamina . nie zawsze uzyskasz odpowiedź. Element niecharakterystyczny , jedynie co wiadomo to detal z BMW i wojenny. Nie licz że ktoś po takim detalu powie ci co to za pojazd. Ja wiem z jakich pojazdów pancernych mam części a mimo to z uwagi że ani jeden taki pojazd się nie zachował nie jestem w stanie umiejscowić i przypisać znalezionych detali . mimo że wystawiłem ponad 100 fotografii znalezionych elementów tylko 10 z nich zostało na tym forum odnalezione i przypisane gdzie są umiejscowione czyli 1:10 znalezionych elementów , 9/10 jest nadal nie przypisanych co pokazuje że ludzi z wiedzą jest niewielu w sumie 2 osoby na pojazdach pancernych mi pomogły"
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 Ja mam machę p-gaz wyprodukowaną przez BMW :D Pozdrawiam
czarny bocian Napisano 7 Styczeń 2015 Napisano 7 Styczeń 2015 no wlasnie..bmw nie oznacza odrazu marki , moga to byc odbiory .
Pytanie
witamina
Witam, bardzo mile była by widziana fotka pojazdu do,którego należy ta część.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.