Gutti Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Napisano 10 Grudzień 2014 Mam pytanie, czy może ktoś orientuje się co to za szabla.
Kriczer Napisano 10 Grudzień 2014 Napisano 10 Grudzień 2014 sory za lekkiego off topa ale pytanie mam, nie wiesz co to jest dajesz do ID, i pytasz czy opłaca się wywalić 2,000 jakby to było 200zł ? Czy raczej chodzi o to, że jak wystawisz za 2,000 to się sprzeda ?
Gutti Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Napisano 10 Grudzień 2014 Drogi Kriczew coś już wiem o tym pałaszu. Po drugie ma to być prezent dla osoby, która zbiera takie przedmioty a ja nie znam się na tym. Po trzecie sprzedaje to moja sąsiadka i taka zaproponowała mi cenę a ja za bardzo nie potrafię oszacować czy ten pałasz jest tego wart.
Kriczer Napisano 10 Grudzień 2014 Napisano 10 Grudzień 2014 Ja jedynie pytam, uczulony jestem na handlarzy ;)
Gutti Napisano 10 Grudzień 2014 Autor Napisano 10 Grudzień 2014 Mam pytanie, czy może ktoś orientuje się co to za szabla.
Pytanie
Gutti
Mam pytanie, czy może ktoś orientuje się co to za szabla.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.