piotrek vickers Napisano 29 Listopad 2014 Autor Share Napisano 29 Listopad 2014 WitamKilka dni temu widziałem u rolnika w garażu oryginalną niemiecką ładownicę do karabinu mauser, ile można za nią dac, żeby nie przepłacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Zależy jaki stan, rok produkcji. Szyta czy nitowana. Cena rynkowa jednej sztuki w stanie użytkowym waha się teraz między 90-130zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Ładownica oryginał w dobrym stanie kosztuje raczej ciut więcej niż 130. Za 100 można ewentualnie kupić taką sobie kopię na znanym serwisie aukcyjnym z olbrzymim moletowanym grochem na skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Ta, chyba na allegro więcej jak podbijają sobie aukcje ;) Nie oszukujmy się - niemieckie drugowojenne ładownice wz.11 to towar jeszcze popularny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2014 Dzięki, czyli 80 zł mu wystarczy? wolałbym za 0,5 litra ale to w tym konkretnym przypadku nie przejdzie, koleś trochę zna się na rzeczy, ładownica jest szyta, a roku produkcji nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Daj 50, po co chłopa rozpasać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2014 Też bym się ucieszył, pożyjemy zobaczymy, za pojemnik na smar, wrześniowy dałem 20 to może i teraz nie przepłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 3 Grudzień 2014 Share Napisano 3 Grudzień 2014 do 90zł to dobry interes. Dalej to już raczej ez szału". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2014 Dziękuje wszystkim za dobre rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 4 Grudzień 2014 Share Napisano 4 Grudzień 2014 Daj foto, jak już zanabędziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2016 długo trwało, ale wyrwałem ta ładownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2016 stan może nienajgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 3 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2016 zamieniłem za 40 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 4 Kwiecień 2016 Share Napisano 4 Kwiecień 2016 No za 4 dychy to się opłaciło. Ale za czas walki o nia, też medal się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2016 cierpliwość zawsze popłaca, musiałem zmiękczyć przeciwnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.