Hebda Napisano 16 Listopad 2014 Autor Share Napisano 16 Listopad 2014 Jak w temacie.Jak fachowo nazywa się to zamknięcie?Może ktoś z kolegów wie gdzie takowe dostać?Chodzi mi o możliwie najmniejszy rozmiar takowegoMax jak na zdjęciuPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Po śląsku takie coś nazywa się wichajster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 http://www.sow-yacht.pl/?15,kandahar-khNa tej stronie są zamknięcia o takim samym działaniu, ale troszkę inny wygląd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Hebda- z okuciami, czy sam zamek?Jeśli sam, to w każdym hipermarkecie budowlanym znajdziesz...W- a ja myślałem, że A. wszystko się z wichajstrem kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Z dużym wichajstrem..http://www.domex.sklep.pl/index.php?a=opis&k=118&id=1314 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2014 Autor Share Napisano 16 Listopad 2014 Raczej sam zamek,ma być do szachownicy,wybór padł na ten rodzaj zamknięcia.Okucia nie są raczej potrzebne,byle były otworki do mocowania i wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Jaki ten Twój duży...Raptem 29 x 32 mm :-(Fakt- dziwne, że prostokątny w przekroju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Hebda znowu prezent da kumpla z Turkmenistanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2014 Autor Share Napisano 16 Listopad 2014 Szachmaty z gilz Dszk będą:)projektuje szachownice a że pionki mase mają,wiec musi być takie żeby się nie rozdupcyło przy transporcie.Więc wymyśliłem dwa takie zamknięcia.Jakby było na jedno to bym z tego kuferka czeskiego wziął:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Nie wiem, czy lepiej nie będzie...I różne kolory są :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2014 Autor Share Napisano 16 Listopad 2014 ??!?!?!To chyba co najwyżej na śląskiego wichajstra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Gumy do weków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 Wichajster-to będzie chyba z niemieckiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Listopad 2014 Share Napisano 17 Listopad 2014 Te okucia to pop prostu zamek walizkowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Listopad 2014 Share Napisano 17 Listopad 2014 Mogą być też zamknięcia naprężne np:http://www.admel.com.pl/?zamkniecia-naprezne,87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.