Skocz do zawartości
  • 0

Polna ryba

Bajtekt

Pytanie

Napisano

Witam,

Dopiero zaczynam swoje poszukiwania. Dziwne rzeczy znajduje na okolicznych polach. W większości folię aluminiową i zakrętki po wódce :)

Ale znalazłem taki mocno skorodowany przedmiot. Wyglądem przypomina rybkę. Wie ktoś co to możne być? Część maszyny rolniczej?

Pozdrawiam

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dopiero zaczynam swoje poszukiwania. Dziwne rzeczy znajduje na okolicznych polach. W większości folię aluminiową i zakrętki po wódce :)

Ale znalazłem taki mocno skorodowany przedmiot. Wyglądem przypomina rybkę. Wie ktoś co to możne być? Część maszyny rolniczej?

Pozdrawiam

Napisano
Więcej podobnych rybek : http://www.google.com/search?q=r%C4%99koje%C5%9B%C4%87+od+no%C5%BCa&client=firefox-a&hs=y4P&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nd1oVOuzKqeeywOz1YLoAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=673#rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=fflb&tbm=isch&q=n%C3%B3%C5%BC%20sto%C5%82owy&revid=1057128451&imgdii=_

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 18:25 16-11-2014
Napisano
Zeskrobałem bród i faktycznie aluminium. Nawet mi to do głowy nie przyszło, za lekkie dla mnie jak na tą część, nigdy nie miałem takich aluminiowych sztuców. Niezdrowe są ;)
Napisano
Rocznik 1984. Nie jadałem w szkolnej stołówce. Znaczy jadałem do czasu jak nie pokaleczyłem sobie ust i języka kawałkiem słoika który był w bigosie ;)
Napisano
Etam,ja późniejszy rocznik a i tak gary,sztućce aluminiowe były:)
Dobrze przynajmniej że szklanki i talerze z ciemnego szkła, ietłukące" made in france:)

I rozgotowany,niedoprawiony szpinak wyglądające jak z ....kota:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie