romanrp Napisano 12 Listopad 2014 Autor Napisano 12 Listopad 2014 zalozylem ten temat bo niema porownania tych sprzetow interesuja mnie opinie kolegow ktorzy mieli obydwa sprzety dodam ze interesuje mnie to ktory lepszy bylby na monetki na pola orne
Romo Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Pojechałem z kumplem na dość urodzajne" poletko, ja byłem z Cibolą a kolega z At Pro nie powiem żeby aż tak wymiatał -miałem dwa razy więcej fantów a chodziliśmy dość chaotycznie po całym polu, żeby mówić o trafieniu bogatego miejsca.
marioAT Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Witam!Jak operator jest kiepski to tak właśnie wygląda, reasumując nie jest to wyznacznikiem tego czy wykrywacz jest dobry czy nie.Pozdrawiam.
bikemax771 Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Garretta sztucznie reklamują na forach bo pełno tego szajsu ,a Tesoro to prawdziwe USA wykrywacze nie chinczyki masówka na allezło
ginerus Napisano 11 Styczeń 2015 Napisano 11 Styczeń 2015 Pan bikemax771 pisze że garrett jest chińskim szajsem, a Tesoro to prawdziwe USA" ( szajs )
romanrp Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Napisano 13 Styczeń 2015 podajcie na ilu cm w ziemi wykrywa wam 1 gr
sla1971 Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 Choc bys mu zaplacil to i tak jednego grosza z 27cm nie pokaze (no chyba ze moj byl zepsuty).
A.D.M. Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 Gdybym tego osobiście nie zmierzył, to bym nie pisał -proste.Przewinęło mi się przez łapki" sporo różnego sprzętu i każdy lądował" na tym samym poletku testowym. Dla trybu STD przy tych samych ustawieniach AT Pro łapał 1 grosz na 25 cm.Nie wiem Kolego, czy miałeś uszkodzony, czy coś źle ustawiłeś. Może dostroiłeś nad jakimś metalowym przedmiotem w glebie?
A.D.M. Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 Gdybym tego osobiście nie zmierzył, to bym nie pisał -proste.Przewinęło mi się przez łapki" sporo różnego sprzętu i każdy lądował" na tym samym poletku testowym. Dla trybu STD przy tych samych ustawieniach AT Pro łapał 1 grosz na 25 cm.Nie wiem Kolego, czy miałeś uszkodzony, czy coś źle ustawiłeś. Może dostroiłeś nad jakimś metalowym przedmiotem w glebie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.