Skocz do zawartości

tesoro cortes czy garrett at pro

romanrp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zalozylem ten temat bo niema porownania tych sprzetow interesuja mnie opinie kolegow ktorzy mieli obydwa sprzety dodam ze interesuje mnie to ktory lepszy bylby na monetki na pola orne
Napisano
Pojechałem z kumplem na dość urodzajne" poletko, ja byłem z Cibolą a kolega z At Pro nie powiem żeby aż tak wymiatał -miałem dwa razy więcej fantów a chodziliśmy dość chaotycznie po całym polu, żeby mówić o trafieniu bogatego miejsca.
Napisano
Witam!

Jak operator jest kiepski to tak właśnie wygląda, reasumując nie jest to wyznacznikiem tego czy wykrywacz jest dobry czy nie.
Pozdrawiam.
  • 1 month later...
Napisano
Gdybym tego osobiście nie zmierzył, to bym nie pisał -proste.Przewinęło mi się przez łapki" sporo różnego sprzętu i każdy lądował" na tym samym poletku testowym.
Dla trybu STD przy tych samych ustawieniach AT Pro łapał 1 grosz na 25 cm.
Nie wiem Kolego, czy miałeś uszkodzony, czy coś źle ustawiłeś. Może dostroiłeś nad jakimś metalowym przedmiotem w glebie?
Napisano
Gdybym tego osobiście nie zmierzył, to bym nie pisał -proste.Przewinęło mi się przez łapki" sporo różnego sprzętu i każdy lądował" na tym samym poletku testowym.
Dla trybu STD przy tych samych ustawieniach AT Pro łapał 1 grosz na 25 cm.
Nie wiem Kolego, czy miałeś uszkodzony, czy coś źle ustawiłeś. Może dostroiłeś nad jakimś metalowym przedmiotem w glebie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie