corbiac Napisano 9 Listopad 2014 Autor Share Napisano 9 Listopad 2014 Znalazłem taką monetę na polu i chciałbym ją zidentyfikować. Średnica 2,5 cm. grubość 1 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corbiac Napisano 9 Listopad 2014 Autor Share Napisano 9 Listopad 2014 Trochę poszukałem i poderzewam że może to być taki szóstak jak na zdjęciu które znalazłem na allegro . Ile jest wart ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epitojatek Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Wygląda na szóstaka Jana Kazimierza z 166.roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Ile jest wart ?"hihi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Tu mniej więcej przybliżona wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 12 Listopad 2014 Share Napisano 12 Listopad 2014 Bruhaha...Panowie! Chylę czoła zarówno przed waszą wiedzą jak i przed zdrowym podejściem do chorych tendencji.B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 16 Listopad 2014 Share Napisano 16 Listopad 2014 100 pieniędzy mniej więcej czyli w przeliczeniu okolo 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.