iskra Napisano 7 Listopad 2014 Autor Napisano 7 Listopad 2014 Przypadkowe znalezisko podczas poszukiwań.Ząb dosyć duży jak na krowe czy konia ( tak mi się wydaje).Wyszedł podczas poszukiwań przy bagnach
bassista Napisano 7 Listopad 2014 Napisano 7 Listopad 2014 Porownaj z tym:www.sklep.geogut.pl/pl/p/zab-konia-plejstocen/7874jesli nie pasi poszukaj tez pod haslem zab tura
Czlowieksniegu Napisano 7 Listopad 2014 Napisano 7 Listopad 2014 Kły, które jak na początku sądzono nie należały jednak do tura, a do konia i krowy sprzed 2 tys. lat (fot. Marek Bidol)http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120204/POWIAT02/774965284
bassista Napisano 7 Listopad 2014 Napisano 7 Listopad 2014 Dlatego pierwszy link podalem do konia. Takie mi tu bardziej pasuja choc ekspertem tu nie jestem
Pytanie
iskra
Przypadkowe znalezisko podczas poszukiwań.Ząb dosyć duży jak na krowe czy konia ( tak mi się wydaje).Wyszedł podczas poszukiwań przy bagnach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.