exc400 Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Szukam informacji -zdjęć jak wyglądał norweski sznur naramienny którego żołnierze Samodzielnej Brygady Strzelców Podhalańskich otrzymali od króla norweskiego Haakona VII w dowód wdzięczności za walki w Norwegii . Będę wdzięczny za każdą podpowiedź . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 a czemu na Głównym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exc400 Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 A gdzie ma być ? to poprawię . Rozumiem że jak już będzie pytanie tam gdzie w/g Ciebie powinno się znaleźć to podzielisz się swą wiedzą w kwestii sznura Strzelców Podhalańskich . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Sznur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Forum podzielone jest na działy, popatrz:http://www.odkrywca.pl/forum.phpto w sumie, powinno być już ci znane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exc400 Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Dzięki serdeczne Bjar znane są gdzieś jego wymiary ewentualnie gdzie ich szukać ?wpisując do wyszukiwarki w necie wyniki są raczej marne. Tyfus- naprawdę zanim założyłem ten wątek to zastanawiałem sie gdzie go wkleić - dalej nie wiem :) czytam to co widzę i nie widzę specjalnego wątku dla odznaczeń wojskowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 osłabłem... normalnie osłabłem...http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erih Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Prawdę mówiąc, to wątek pasuje do działów DWS lub Guziki, pieczęcie i inne. Nie do Identyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Szukam informacji -zdjęć jak wyglądał norweski sznur naramienny" > jak wyglądał> nie wiem> szukam> jest to pewna forma identyfikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 W papierowym odkrywcy nr5/2005 jest ciekawy artykuł na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.