exc400 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 Szukam informacji -zdjęć jak wyglądał norweski sznur naramienny którego żołnierze Samodzielnej Brygady Strzelców Podhalańskich otrzymali od króla norweskiego Haakona VII w dowód wdzięczności za walki w Norwegii . Będę wdzięczny za każdą podpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 a czemu na Głównym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 7 Listopad 2014 Autor Share Napisano 7 Listopad 2014 A gdzie ma być ? to poprawię . Rozumiem że jak już będzie pytanie tam gdzie w/g Ciebie powinno się znaleźć to podzielisz się swą wiedzą w kwestii sznura Strzelców Podhalańskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 Sznur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 Forum podzielone jest na działy, popatrz:http://www.odkrywca.pl/forum.phpto w sumie, powinno być już ci znane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exc400 Napisano 7 Listopad 2014 Autor Share Napisano 7 Listopad 2014 Dzięki serdeczne Bjar znane są gdzieś jego wymiary ewentualnie gdzie ich szukać ?wpisując do wyszukiwarki w necie wyniki są raczej marne. Tyfus- naprawdę zanim założyłem ten wątek to zastanawiałem sie gdzie go wkleić - dalej nie wiem :) czytam to co widzę i nie widzę specjalnego wątku dla odznaczeń wojskowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 osłabłem... normalnie osłabłem...http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 7 Listopad 2014 Share Napisano 7 Listopad 2014 Prawdę mówiąc, to wątek pasuje do działów DWS lub Guziki, pieczęcie i inne. Nie do Identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Listopad 2014 Share Napisano 8 Listopad 2014 Szukam informacji -zdjęć jak wyglądał norweski sznur naramienny" > jak wyglądał> nie wiem> szukam> jest to pewna forma identyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 10 Listopad 2014 Share Napisano 10 Listopad 2014 W papierowym odkrywcy nr5/2005 jest ciekawy artykuł na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.