dimmu66 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Właśnie odwiedzili mnie panowie z Poznania. Okazało się , że kupowałem kiedyś pociski od NS-a od gościa z Alllegro i wyszło na jaw , że sprzedawał nie tylko legal. Weszło do mnie 2 Panów w asyscie hyc-brygady, ale ci szybko opuścili lokal. Panowie przeszukali mieszkanie i tu muszę przyznać , jestem pozytywnie zaskoczony - wszystko odbyło się sympatycznie i kulturalnie. Panowie obeszli mieszkanie , sprawdzili repliki broni , rurę i gruchę od fausta, przejżeli łuski, skorupy granatów i S-ki, sprawdzili pociski od 88-ki, pochwalili kolekcję bagnetów ,po czym przyjechał jeszcze jeden spec który potwierdził, że to co mam nie zagraża społeczeństwu, podpisałem protokół z przeszukania i rozstaliś my się w sympatycznej atmosferze. Dotychczas nie miałem przyjemności gościć w domu przedstawicieli tego resortu i mószę uczciwie powiedzieć , że jestem mile zaskoczony sposobem przeprowadzenia przeszukania - spodziewałem się raczej stalinowskich siepaczy kipiszujących moje mieszkanie - a tu pełna kultura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Widać na rozsądnych trafiłeś :) I przestroga dla kupujących badziew na allegro - nigdy nie wiesz od kogo kupujesz i kiedy będziesz miał przez tego kogoś wizytę milicji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr01051989 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Dlatego najlepiej poprosić kolegę o zakup. Sposób sprawdzony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Zapodaj nick z Allegro tego łobuziaka by jego klienci zrobili rachunek sumienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu66 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Nawet nie pamiętam od kogo kupowałem - to było z 1 - 1,5 roku temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.