dimmu66 Napisano 4 Listopad 2014 Autor Share Napisano 4 Listopad 2014 Właśnie odwiedzili mnie panowie z Poznania. Okazało się , że kupowałem kiedyś pociski od NS-a od gościa z Alllegro i wyszło na jaw , że sprzedawał nie tylko legal. Weszło do mnie 2 Panów w asyscie hyc-brygady, ale ci szybko opuścili lokal. Panowie przeszukali mieszkanie i tu muszę przyznać , jestem pozytywnie zaskoczony - wszystko odbyło się sympatycznie i kulturalnie. Panowie obeszli mieszkanie , sprawdzili repliki broni , rurę i gruchę od fausta, przejżeli łuski, skorupy granatów i S-ki, sprawdzili pociski od 88-ki, pochwalili kolekcję bagnetów ,po czym przyjechał jeszcze jeden spec który potwierdził, że to co mam nie zagraża społeczeństwu, podpisałem protokół z przeszukania i rozstaliś my się w sympatycznej atmosferze. Dotychczas nie miałem przyjemności gościć w domu przedstawicieli tego resortu i mószę uczciwie powiedzieć , że jestem mile zaskoczony sposobem przeprowadzenia przeszukania - spodziewałem się raczej stalinowskich siepaczy kipiszujących moje mieszkanie - a tu pełna kultura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Widać na rozsądnych trafiłeś :) I przestroga dla kupujących badziew na allegro - nigdy nie wiesz od kogo kupujesz i kiedy będziesz miał przez tego kogoś wizytę milicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Dlatego najlepiej poprosić kolegę o zakup. Sposób sprawdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Zapodaj nick z Allegro tego łobuziaka by jego klienci zrobili rachunek sumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 Nawet nie pamiętam od kogo kupowałem - to było z 1 - 1,5 roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.