pawel888 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Dość ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Ponoć wystawała rączka z pod mchu, czy tak było na prawdę, możemy już tylko się domyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Ponoć wystawała rączka z pod mchu, czy tak było na prawdę, możemy już tylko się domyślać."Czasem się jeszcze zdarza.Zdjęcie z 2012 roku, tak zwana dziewicza miejscówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Obok był jeszcze jeden w pochwie na szczęście zakopany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 A oto dlaczego napisałem a szczęście zakopany".Ten na górze był zakopany ten na dole wystawał nad runo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Inna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin★ Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Dzisiejszy piórnik na trzy zapasowe rurki do ckm wz.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Ładowny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin★ Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Niestety...netto:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Trafiony w ogródku , ala muchomorek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 18 Styczeń 2015 Share Napisano 18 Styczeń 2015 Po wstępnym oczyszczeniu, sporo oryginalnej farby , bez pęknięć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Znalezisko bazarowe. Niby butki, jakich setki na rynku, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 ...moją uwagę wzróciła jakość wykonania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 ...a przede wszystkim piękna sygnatura i podpis. Pierwszy raz trafiły mi się ewidentnie przedwojenne buty. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_83 Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Kowal niestety moim zdaniem kształt czubka i jakoś skóry wskazują na okres tuż powojenny. Skórę masz jakąś groszkowaną, a nie gładką cielęcą. Fakt sygnatura jest, ale reszta nie bardzo pasuję. Trzeba sprawdzić czy szewc prowadził zakład po wojnie. Spróbuj ewentualnie odczytać podpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Może być wyrób z okresu okupacji kiedy takie buty były modne wśród cywili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Czołem!Nie będę specjalnie dyskutował, bo nie mam kontrargumentów niezbitych, możliwe, że są z okresu okupacji, albo powojennego.Mogę tylko dopowiedzieć, że skóra nie jest groszkowana, tylko gładka, wygląda tak najwyraźniej przez wpływ czasu. Sama jakość wykonania jest nieporównywalna z cywilnymi i wojskowymi powojennymi butami, jakie dotąd miałem (w tym do jazdy konnej) i oglądałem. Ale może. Tym niemniej, mi bardzo przypadły do gustu. :)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 28 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2015 Jak ja lubię aluminiowe sygnały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 1 Luty 2015 Share Napisano 1 Luty 2015 robił za pogromce buraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.