Tominew Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Będzie komplecik z hełmikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 .....i ładownicami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 wow!widze Tomi ze masz ładne trafienia.Fajne te filmy na Ytube.powodzeniaskóre zabezpiecz bo jak się rozeschnie to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_21_2009 Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 brawo, tylko pomarzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Piękne, klimatyczne znaleziska i foto-relacja też niczego sobie.Gratuluje!Pokaż szabelkę w całej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
głowica Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Gratulacje ja za moja biegalem 16 lat(po renowacji)francuska wz 1822 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2rvm-uIUOSkPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:04 21-04-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 ale piękny Ludwik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 glowica -francuska wz 1822" jakie ma bicia? Rocznik, producent?Tominew - ladnie, ladnie! Jak helmik, ma zaspawane otwory? Jaki wklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 mietek hełmik ma zespawane otwory, sprawdzałem, nie wiem czy to dobrze, ale widać w otworach jakiś jasny lut, na górze i dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 pokaż fotki szabli po wyjęciu jak możesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 20 Kwiecień 2015 Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Gratulacje tominew ! Sam nie wiem czy chciałbym taką szabelkę znależć w takich jak Ty okolicznościach ... Gdyby tak się stało - to chyba ja juz żadnego postu bym nie napisał .No wiesz - serduszko chybaby nie zdzierżyło ... Pozdrawiam serdecznie ! r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Piękne zdjęcia Tominew.Szkoda, że nie w pochwie i złamana.Mimo to super strzał.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 I tym krótkim wpisem kolega Einherjer zepsuł całe napięcie, które budował kolega Tominew, gdzie przynajmniej ja myślałem, że szabelka jest cała i czekałem na fotki po wyjęciu z pochwy :P Tak czy inaczej gratulację ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Witam. Szkoda,że szabelka złamana ale mimo wszystko super trafienie... Adrian" też niczego sobie(-; Pozdrawiam i życzę więcej takich wrzesniowych strzałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Witajcie, No koledzy nie wszystko można mieć od razu, to byłoby za piękne i zarazem za nudne :) Dlatego uważam że te nasze wspólne hobby jest tak niesamowite, bo zawsze warto jeszcze szukać ciekawych artefaktów :) Faktycznie była złamana i bez pochwy ale wszystkie części szabli są i jak wyczyszczę całość wam zaprezentuję , i nawet uważam że złamanie dodaje jej właśnie całego uroku, który razem z naszą wiedzą historyczną powoduje fascynację tym hobby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 A to tuż po wyjęciu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 co za fotomontaże dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 wooooowwwwwwww gratuluję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Teraz tylko stłuc teren od dechy do dechy(co pewnie Tominew już zrobił albo jest w trakcie:), jest szansa, że reszta gdzieś tam leży.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Trochę starych i parę nowych.Tak mnie naszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Fajne drobiazgi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Pozyskane z wymiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.