Alek2272 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 Witam. Proszę o rozstrzygnięcie kwestii autentyczności tej klamry. Zdjęcie drugiej strony dodam w poście.
Kriczer Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Należy pamiętać o tym że fałszerze również mogą wykorzystywać nasze forum, aby tworzyć jeszcze lepsze kopie."matko jedyna...ten od tego czegoś odkrywcy chyba nie przeglądał, dlatego tak słabo :)
tyfus Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Małe ludziki ze skośnymi oczami i szybkimi rączkami mają już tak opracowane techniki fałszowania różnych rzeczy, że Forum Odkrywcy nie jest w stanie niczym ich zaskoczyć... chyba nawet wybiegają w przyszłość i kopiują rzeczy których jeszcze nie ma - tak na wszelki wypadek :)
bsam20 Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Swoją drogą ja dziwię się, że na te kopie się ludzie jeszcze nabierają. To nawet nie jest kopia, bo nigdy nie istniał tak wykonany oryginał.
Alek2272 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 Witam. Proszę o rozstrzygnięcie kwestii autentyczności tej klamry. Zdjęcie drugiej strony dodam w poście.
Kriczer Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Niektóre kopie są zrobione jako tako, że wyglądają fajnie ale to to badziew po całości jest niestety. Na targach staroci to tego masa, i każdy wciska że łoryginał :D
patton12 Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 I dlatego ja jak mam choć cień wątpliwości co do oryginalności to tego NIE BIORĘ!
Kriczer Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 słaba jak cholera kopia o ile to kopią można nazwać
Alek2272 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 mógłbyś napisać na priv po czym poznawać czy to kopia?
Alek2272 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 Należy pamiętać o tym że fałszerze również mogą wykorzystywać nasze forum, aby tworzyć jeszcze lepsze kopie.
Alek2272 Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 Nie chcę, aby mój post stawał się wskazówką dla fałszerzy, a jak wiemy kopie są niestety coraz lepsze.
Pytanie
Alek2272
Witam. Proszę o rozstrzygnięcie kwestii autentyczności tej klamry. Zdjęcie drugiej strony dodam w poście.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.