kindzal Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Napisano 25 Wrzesień 2014 Nie moja tematyka, wiec poprosze kolegow ktorzy zajmuja sie carsczyzna o pomoc w rozwiklaniu tej zagadki;)
kindzal Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Napisano 26 Wrzesień 2014 Austrowegry? Eee... przeciez Austryjacy mieli takie.
abcd Napisano 26 Wrzesień 2014 Napisano 26 Wrzesień 2014 Skąd pomysł że rosyjskie ? widziałem wykopaną taką blaszkę przynitowaną do paska grubej skóry jakby fragmentu uprzęży końskiej może oznaczano w ten sposób do jakiej jednostki uprząż należy.
kindzal Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Napisano 26 Wrzesień 2014 Przedmioty znalezione w miejscu gdzie trzymano jencow carskich, stad taka mysl.A moze to jakis niesmiertelnik konski (pruski)?
kindzal Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Napisano 25 Wrzesień 2014 Nie moja tematyka, wiec poprosze kolegow ktorzy zajmuja sie carsczyzna o pomoc w rozwiklaniu tej zagadki;)
Pytanie
kindzal
Nie moja tematyka, wiec poprosze kolegow ktorzy zajmuja sie carsczyzna o pomoc w rozwiklaniu tej zagadki;)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.