Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 WitamDzisiaj trafiłem taki fragment .Czy to kawałek krzyżyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Druga strona .Da się to wydatować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Metale z których wykonano stop, z którego wykonano Twoje znalezisko mają plus-minus 13,82 miliarda lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Znalazłeś kiedyś coś większego niż 1 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 :) Uśmiech automatycznie pojawił się na mojej twarzy jak tylko zobaczyłem że kolega NN dodał wątek ;))) i serce mocniej zabiło:) Kolego Napoleon North ten kawałek czegoś, może być kawałkiem wszystkiego... A tak swoją drogą, to skąd biorą się w Twojej głowie takie pomysły ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 A po czyszczeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Śmieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Teraz też śmieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 I z tyłu . W tym miejscu znajdowano już krzyżyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Nie, no teraz to co innego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Więc nie śmieć powiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 to jest metalowy kawałek drewnianego szkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Może gdzieś tam zawiasik ma i taki przegubowy jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Myślę ,że nie ma sensu to forum skoro lubicie się wyśmiewać.A tak prawdę mówiąc każde znalezisko to śmieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Oczywiście, że nie śmieć! To może być metalowy fragmencik wszystkiego. A datowanie podałem już wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 ...zwłaszcza Twoje znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Teraz lepiej widać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Zdziwiłbyś się waść mam 100% lepsze skamieniałości niż waści rupcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 na moje oko to prawe ramię krzyżyka widać to po układzie tego czegoś co pzrzypomina przedramię z połową dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Wrzesień 2014 Share Napisano 24 Wrzesień 2014 tam w środku chyba coś jest, może to rower albo samolot?? :) co jeszcze nam pokażesz? bo już wielokrotnie pokazywałeś nam różne 'skamieniałości' w postaci śmieci. aż mnie zaciekawiło czym tak naprawdę są te skamieniałości o których piszesz. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Choćby ząb squalicoraxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Mam ich trochę . Miejscówki nie podam ...każdy poszukiwacz ma swoje miejca i tyle ...ech .Sorry trochę mnie wcześniej poniosło .Choruję na shizofrenię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon North Napisano 24 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2014 Wracając do tematu . Może to foto coś pomoże ? Już dalej do myjki nie wrzucę bo będzie masakra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.