matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Witam, Panowie, chodzi o moją skromną osobę, akcja z przedwczoraj.Do skorupy pocisku wezwali nie saperów z Giżycka, tylko AT z Olsztyna :))), mimo ze najpierw przyjechał lokalny pirotechnik" (2 nawet), czekałem z nimi pod chatą 3h na tych z Olsztyna. Podpowiedzcie, jak od razu obalić ten pocisk jako dowód ? Dodam, że naprawdę był bezpieczny. Akcja świeża, trzeba działać szybko. Co do gandzi, to wlazłem w czyjąś plantację przez przypadek, a te niecałe 3g, które u mnie znalezli biorę na garba. Powiedzenie o niewłaściwym człowieku o złym czasie w nieodpowiednim miejscu potwierdziło się w moim przypadku w całej rozciągłości.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 http://wegorzewo.wm.pl/220364,Plantacja-konopi-w-lesie-dlugopisy-w-pocisku-z-mozdzierza.html#axzz3DlcTJNpnlink, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Bursztynowej komnaty nie znaleźli na szczęście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Ale co chcesz zrobić?Można dyskutować, czy przepisy o ziole są be, ale na dziś takie obowiązują...Sam żeś się jak dzik na sosnę, przez przypadek (?) wsadził.Nie pozostaje nic innego, jak strzelić z ucha i podać olnika" :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Nie, specem jest kol. Czeluść, poza tym spłoneła wg mnie w Królewcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Nie ,chodzi mi o skorupę, żądać biegłych od razu ?Nie pozostaje nic innego, jak strzelić z ucha i podać "rolnika :-(" - :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Papuga podstawa - nie szukaj pomocy na forum.Jest szansa, że za paprotkę nic Ci nie zrobią - zależy czy się prokurator uprze czy też nie. Ale będziesz już notowany i musisz się liczyć, że przy każdej kontroli drogowej możesz zostać konkretnie przeskanowany łącznie ze samochodem - więc przewóz wszelkich dyskusyjnych" materiałów odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Znając życie, tfu tfu, ogórek został komisyjne wysłany w kosmos...Czyli standardowo nie ma dowodu, ale a nóż-widelec" było tam MW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Bez adwokata jak z kijem na gnata" - papuga będzie konieczny, już widzę, że nie wierzą w przypadki. Jeszcze nie byłem przesłuchiwany przez proroka, stąd pytanie o biegłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 A Ty byś uwierzył?Jak rozumiem wpadłeś na polu obsianym ziołem, w samochodzie i w domu masz zioło... Uważasz, że oczywistą oczywistością jest, że Ty się zielonym brzydzisz, a na śniadanie miast kawy pijesz np kwas z akumulatora i przegryzasz w wolnej chwili baterie AA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Nie, przechodziłem niedaleko czyjegoś poletka, znalezli 2,3g w chacie i 0,5g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Czyli nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Nie bardzo łapię, co z czego wynika i jaka była kolejność, ale nie ma to znaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 ok, już wiem, co zrobić, dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 i tego się trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.