k-szela Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 Witam! Dziś trafiłem taką oto srebrną pieczęć lakową, czyj to może być herb? Oraz z którego wieku może pochodzić?Za odpowiedź z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2014 Share Napisano 27 Lipiec 2014 a pieczęcie mają swój dział do ID... wydaje mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 27 Lipiec 2014 Share Napisano 27 Lipiec 2014 A może dałoby się zrobić odcisk - będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 Tak teraz już widzę, zaglądam na to forum bardzo rzadko trochę się pozmieniało... można powiedzieć że jestem jego weteranem z bardzo niskim numerem ( pierwsza setka ), ale to były inne czasy inni ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2014 Share Napisano 27 Lipiec 2014 więc? reasumując może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 Taka mnie melancholia dopadła :D, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu:) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2014 Share Napisano 27 Lipiec 2014 bardzo uprzejmie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.