storck1 Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 mechanizm rozruchowy od jakiegoś pojazdu? Głowica" odkręcana - w środku gruba sprężyna i mosiężny krążek. Coś amerykańskiego ? Lend lease? zapalnik ?
PATRON Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 ie zamierzam przy tym manipulować ani nic z tych rzeczy".....po odkręceniu góry"... storck1 , Ty czytasz kiedyś to co piszesz???
PATRON Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 a jak macie zamiar ten rzekomy markownik dokręcić do uzyskania szczelności bez miejsca na klucz i z takim gwintem...
arbeiter Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 Proponował bym konsultację z saperami bądź najbliższym komisariatem policji ;-)
DOMILUD PL Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 A ja proponowałbym zamknąć wątek, bo kolejne kasztaniarskie wpisy zaczynają być żenujące.
storck1 Napisano 16 Maj 2014 Autor Napisano 16 Maj 2014 mechanizm rozruchowy od jakiegoś pojazdu? Głowica" odkręcana - w środku gruba sprężyna i mosiężny krążek. Coś amerykańskiego ? Lend lease? zapalnik ?
DOMILUD PL Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 No i dzięki Bogu gewal, bo co niektórym pachniało niemalże miną-pułapką.Nawiasem mówiąc gewal mam przy swoim kotle dużo nowszą wersję i ciężko było skojarzyć.Storck1 skąd go wytrzasnąłeś? Skup?
arbeiter Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 Jak Ci paluchy pourywa to się sam domyślisz jaki to pojazd...
storck1 Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Domlud pl - dzięki za rozsądne podejście do tematu. Gewal - dzięki za identyfikację. Co do komentarzy arbeitera, chrapka itp. to dno. Po PATRON-ie też się więcej spodziewałem... Naprawdę żal.pl zamiast konkretnej pomocy. Domlud.pl - co do miejsca znalezienia to Studzianki Pancerne o dziwo :)
storck1 Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Panowie- przejdźmy do konkretów. Co to za ustrojstwo?
chrapek Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 skoro może Ci urwać łapki to pewnie jakiś zapalnik, potrzebujesz nazwę modelu by powiedzieć doktorowi co dokładnie urwało Ci paluszki?
Pytanie
storck1
mechanizm rozruchowy od jakiegoś pojazdu? Głowica" odkręcana - w środku gruba sprężyna i mosiężny krążek. Coś amerykańskiego ? Lend lease? zapalnik ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.