Wygrzebałem w piwnicy powyższy przedmiot, zdjęcia nie dam, bo mi aparat w telefonie zdechł, a innego nie mam, ale opiszę. Czarna oprawka z tworzywa sztucznego w kstałcie walca, na górze nakręcana, przeźroczysta pokrywka w kształcie półkuli, pod nią wymieniona w temacie neonówka. W dolnej części 2 metalowe zaciski na przewody ze śrubkami, takie jak w kostkach do przewodów, długość całości ok 10cm.
Proszę się nie śmiać, wiem, że to śmieć, ale od kilku dni zastanawiam się co to dokładnie jest, gdzieś to już widziałem i męczy mnie to niemiłosiernie i wolę się skompromitować tym tematem niż dalej się męczyć ;p
p.s Wraz z tym wygrzebałem stare różne elementy elektryczne z lat 70, jakieś włączniki krzywkowe (trójfazowe) itp.
Pytanie
Luckey13
Czarna oprawka z tworzywa sztucznego w kstałcie walca, na górze nakręcana, przeźroczysta pokrywka w kształcie półkuli, pod nią wymieniona w temacie neonówka.
W dolnej części 2 metalowe zaciski na przewody ze śrubkami, takie jak w kostkach do przewodów, długość całości ok 10cm.
Proszę się nie śmiać, wiem, że to śmieć, ale od kilku dni zastanawiam się co to dokładnie jest, gdzieś to już widziałem i męczy mnie to niemiłosiernie i wolę się skompromitować tym tematem niż dalej się męczyć ;p
p.s Wraz z tym wygrzebałem stare różne elementy elektryczne z lat 70, jakieś włączniki krzywkowe (trójfazowe) itp.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.