Spiker Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 Do omekignac":Według mojego rozeznania w przedwojennych enesach nie cynkowano żadnego elementu. W cywilnych modelach na elementach nie pokrytych farbą był matowy nikiel, oksyda bądź gładki chrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekignac Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 do Spiker - tak, wiem , próbowałem tylko określić powłokę na sprężynie NSU Tomasza_1975 ; pewnie ktoś go już kiedyś emontował"; nie jestem specem od NSU takim jak Ty, choć kiedyś miałem 501; pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SENAT Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz_1975 Napisano 31 Maj 2014 Autor Share Napisano 31 Maj 2014 Szkoda, że fotka czarno-biała. Widziałem już te zdjęcia i widać na nich faszystów z NSKK. Jest bardzo prawdopodobne, że mają też taki sam kolor jak mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 Przecież to młodziaki z Hitler-Jugend.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 w NSKK to raczej naziści :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 A Hitler Jugend to kółko różańcowe i organizacja charytatywna w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.