kribmw Napisano 14 Kwiecień 2014 Autor Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam dziś trafiła mi się taka oto klamra wytłaczana z mosiądzu.Przedstawiająca popiersie rzymianina.Z jakiego okresu może pochodzić?
Czlowieksniegu Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 OT, ale ten pan, to nie Rzymianin, ale szeroko rozumiany Grek...
kribmw Napisano 14 Kwiecień 2014 Autor Napisano 14 Kwiecień 2014 Dokładnie Grek teraz dopiero po dokładnym obejrzeniu to zauważyłem.A czy macie może pomysł kto je nosił cywile czy może jakieś wojska?
kribmw Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Napisano 16 Kwiecień 2014 Odswierzam!Panowie czy mozecie cos wiecej powiedziec o tej klamerce?
kribmw Napisano 14 Kwiecień 2014 Autor Napisano 14 Kwiecień 2014 Szkoda bo już myślałem że to coś starszego i wojskowego.Trudno!
kribmw Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Napisano 15 Kwiecień 2014 Mam jeszcze jedno pytanie do expertow dlaczego akurat taka tematyka na naszych ziemiach i czy jest jakas realna szansa dowiedziec sie gdzie byla wyprodukowana?
Pytanie
kribmw
Witam dziś trafiła mi się taka oto klamra wytłaczana z mosiądzu.Przedstawiająca popiersie rzymianina.Z jakiego okresu może pochodzić?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.