mlody0283 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Napisano 6 Kwiecień 2014 Proszę o identyfikację tych skrzypiec. Nie maja żadnej kartki w środku. Jedynie z tyłu widnieje napis BRAFA. Jednak takiej firmy nigdzie nie mogę znaleźć. Z jakich lat mogę pochodzić i jakiej firmy są jeśli da się to określić.
st. strzelec Napisano 11 Kwiecień 2014 Napisano 11 Kwiecień 2014 Chyba nie ma na forum skrzypków :-) daj do identyfikacji na jakimś forum o tematyce smyczkowym.
st. strzelec Napisano 11 Kwiecień 2014 Napisano 11 Kwiecień 2014 Sprawdź jeszcze z tyłu ten napis BRAFA może BRAGA? Daj fotkę ze zbliżeniem tego napisu.
Catadero Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 dodaj zdjęcia wielkości znaczka pocztowego, bo na tych z dużo szczegółów.
mlody0283 Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Napisano 6 Kwiecień 2014 Proszę o identyfikację tych skrzypiec. Nie maja żadnej kartki w środku. Jedynie z tyłu widnieje napis BRAFA. Jednak takiej firmy nigdzie nie mogę znaleźć. Z jakich lat mogę pochodzić i jakiej firmy są jeśli da się to określić.
viator01 Napisano 12 Kwiecień 2014 Napisano 12 Kwiecień 2014 Może pójdziesz za radą kolegi i spróbujesz np. na http://www.forumlutnicze.pl
Pytanie
mlody0283
Proszę o identyfikację tych skrzypiec. Nie maja żadnej kartki w środku. Jedynie z tyłu widnieje napis BRAFA. Jednak takiej firmy nigdzie nie mogę znaleźć. Z jakich lat mogę pochodzić i jakiej firmy są jeśli da się to określić.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.