kloki Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 Witam.Z góry zaznaczam - wiem, że to nie targowisko gdzie można sie wyklucic o 50 groszy przy zakupie ogórków typu wek, ale straciłem już wszelkie nadzieje na znalezienie kopii tej odznaki. Stąd moje pytanie - Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie, gdzie mógłbym nabyć kopię odznaki niemieckiej nadawanej za pracę przy umocnieniach polowych tzw. Linia Zygfryda? Potrzebuję 2 sztuk, przekopałem internet i nie wiem czy wogóle ktoś takowe wykonuje?
viator01 Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Ktoś wykonuje, bo można znaleźć, ale czy da się w kraju kupić?http://www.wehrmacht.es/en/german-awards/434-westwall-medal.html
Czlowieksniegu Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Jak poczytasz, to zobaczysz, że nawet na kilka sposób przesyłki/wysyłki...Czyli, jeśli zdesperowany, to może i do naszej socjalistycznej Ojczyzny wysyłkę sobie zawinszować :-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:02 26-03-2014
viator01 Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Wysyłają do Polski w tydzień. Niestety taniej nie widziałem. W UK po 12 funtów a w USA i innych nawet 45 i więcej dolarów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.