Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Wykonanie rekontroli prawidłowości prac rozpoznania i oczyszczenia saperskiego przeprowadzonych w latach 2012-2014 w projekcie: Rekultywacja na cele przyrodnicze terenów zdegradowanych, popoligonowych i powojskowych zarządzanych przez PGL LP w leśnictwie Kalina?!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Długo koledze zeszło na zapoznanie się z regulaminem.Gratuluję i życzę powodzenia na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Choć ciekawe:- czy mimir wniesie protest :-)- o so chodzi tfu-ryc wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Jestem zaniepokojony kontrolą bo wielu użytkowników forum pracowało w tym leśnictwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thanatos Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Ale, czy źle rozminowano, czy że źle fundusze rozliczono? Bo nie wiadomo o co koledze chodzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Że tam nikt nie zginą to jest cud, ale podobno lasy mają zweryfikować ich działalność i sprawdzić jak rozminowano i jak kontrolowano to rozminowanie,szykują podobno przetarg na kontrole i szukają biegłych sądowych od tego tematu.Będzie jazda bo słyszałem że do dziś wykrywacze tam nie milkną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thanatos Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Czyli szybka kasa - śmierć frajerom? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Zgadza się jak priorytetem był złom i pchanie całych dział do skupu to na wyciąganie niewybuchów i niewypałów nie było czasu.Za złom była kasa natychmiast, ciekawe ile ton poszło poza plecami właściciela Pana F,bo kierownicy to się obłowili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Śmierdzi mi donosemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Mam podobne odczucia i nie wiem, czy warto Forum tym zaśmiecać...Wyskakuje Filip z konopi i strzela z ucha na prawo i lewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 I jeszcze podobno Najwyższa Izba Kontroli ma się przyjrzeć przetargowi na rozminowanie w nadleśnictwie Drygały.Tam to jest tyle niewybuchów co na Stadionie Narodowym albo na lodowisku.A kupa unijnych milionów poszła psu w dupę.A sami koledzy wiedzą ile jeszcze niebezpiecznych rzeczy spotykają po lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 A co pracowaliście tam że się boicie.(Czlowieksniegu,Jacek Dąbrowski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 A skąd pomysł, że się boimy?Boję, to ja się koleżanki małżonki i pijących herbatę, a nie komety na Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Kometa, czyli indywiduum, które wpada, narobi bałaganu i znika...Fakt- nick masz adekwatny do treści i formy wpisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Mój poprzedni nick to ustasz73 ale jakiś buc moderator napisał że jest nieładny.Jeśli przeszkadzają mu bracia ustasze to równie dobrze może deprecjonować dzielnych żołnierzy NSZ.A z takimi komuchami nie będę polemizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Bracia ustasze...Musi Fora się pogibały...PS O porównaniu ustaszy do NSZ'tu już nie będę pisał... palce mi się ze śmiechu i przerażenia mogą omsknąć na klawiaturze...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:20 21-03-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Porozmawiaj z Chorwatami to ci odpowiedzą. Komuch Tito też chciał ich wymazać z historii.ZA DOM SPREMNI.Ale nie o tym pialiśmy.Temat kontroli NIK na Drygałach też nie dopuściliście a tam jest tyle niewybuchów co na Stadionie Narodowym albo na lodowisku.Marnotrawstwo unijnej kasy a naprawdę zanieczyszczone niewybuchami lasy czekają na kolejne ofiary -temat chyba wam bliski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Zwracam honor już się pojawił nie widziałem sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Wiem jedno- odstaw herbatę...A przeprosić, to powinieneś za sporo innych rzeczy, a nade wszystko za porównanie do NSZ...EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 ja bym go szybko wyleczył... ale się na razie nie wtrącam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 Podobno tobie się palce omsknęły na klawiaturze wiec nalewaj pół.Nie mam za co przepraszać jeśli ktoś nie widzi podobieństwa że walczono o Ojczyznę to nie mamy o czym dyskutować.Ja bym się z diabłem zbratał byle żyć w wolnym kraju ale widzę że dla was to abstrakcja.Polecam posłuchać Chorwackiego zespołu THOMPSON- nazwa nie jest przypadkowa.I nie wam oceniać Chorwacką historie walki o niepodległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Czyli jednak 73 w nicku, to nie roczna data urodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pustak73 Napisano 21 Marzec 2014 Autor Share Napisano 21 Marzec 2014 A ty tyfusik dobrze że się nie wtrącasz bo jeszcze by ci kredki z tornistra wypadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Miałem rację- i co do 73, i co do pomyłki w wyborze Forum :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 w sumie nick zaocznie zmieniono ci prawidłowo - jesteś faktycznie pusty... a przez grzeczność nie napiszę co jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.