michas Napisano 16 Marzec 2014 Autor Napisano 16 Marzec 2014 Witam, proszę o identyfikację klucza. Znaleziony w torbie skórzanej z pilnikiem, oliwiarką, przecinakiem i jeszcze innym nieznanym mi narzędziem. Na kluczu napisy stopfbuchse i dampfrohre.
Luckey13 Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Też tak myślałem, ale nie ;)odkrywca.pl/torba-z-narzedziami,730443.html
viator01 Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Poprawiam linkhttp://odkrywca.pl/torba-z-narzedziami,730443.html
michas Napisano 16 Marzec 2014 Autor Napisano 16 Marzec 2014 Witam, proszę o identyfikację klucza. Znaleziony w torbie skórzanej z pilnikiem, oliwiarką, przecinakiem i jeszcze innym nieznanym mi narzędziem. Na kluczu napisy stopfbuchse i dampfrohre.
Pytanie
michas
Witam, proszę o identyfikację klucza. Znaleziony w torbie skórzanej z pilnikiem, oliwiarką, przecinakiem i jeszcze innym nieznanym mi narzędziem. Na kluczu napisy stopfbuchse i dampfrohre.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.