piotrek vickers Napisano 27 Luty 2014 Autor Share Napisano 27 Luty 2014 Witam, ostatnio wykopałem kilka łusek miedziowanych od flaka 2 cm. Jak pozbyć się wyłażących purchli rdzy? Czy autoliza wchodzi w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Ja tam miałem dobre efekty przy autolizie i elektrolizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 Jeśli nie autoliza to co? papier ścierny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Możesz grubsze purchle usunąć delikatnie małym skrobakiem czy nożykiem a później zastosować jakiś preparat typu WD40 czy naftę i delikatnie poczyścić. Zawsze do elektrolizy możesz wrócić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.