Skocz do zawartości
  • 0

Pudełko walec

Prospector_WWY

Pytanie

Napisano

Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?"

To może być magnes o wymiarach 30x13mm w pudełku o wymiarach 35x15mm. Prosimy teraz o otwarcie pudełka i fotki tego czegoś co jest w środku. :)
Napisano

a w środku było takie cacko z dziurką.

Poproszę osoby, które nie mają nic do powiedzenia w temacie darował sobie komentarze, które niczemu nie służą (oprócz nabijania licznika postów)

Napisano
I całe pudełko alu (z magnesem), sam i magnes kojarzy mi się z elementem głośnika raczej starego typu, niskotonowego tak lata lata 60-70, Pomnę, że ongiś czymś takim chyba się bawiłem.
Napisano

Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie