Prospector_WWY Napisano 26 Luty 2014 Autor Napisano 26 Luty 2014 Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?
XII Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?"To może być magnes o wymiarach 30x13mm w pudełku o wymiarach 35x15mm. Prosimy teraz o otwarcie pudełka i fotki tego czegoś co jest w środku. :)
Prospector_WWY Napisano 27 Luty 2014 Autor Napisano 27 Luty 2014 Niestety pudełka nie można było otworzyć bez uprzedniego uszkodzenia go. Stąd moja prośba.
Swiety82 Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Namocz to będzie łatwiej otworzyć. To ewidentnie pudełko-oprawa, nie jakieś ustrojstwo. W najgorszym razie zniszczysz opakowanie
Prospector_WWY Napisano 27 Luty 2014 Autor Napisano 27 Luty 2014 a w środku było takie cacko z dziurką.Poproszę osoby, które nie mają nic do powiedzenia w temacie darował sobie komentarze, które niczemu nie służą (oprócz nabijania licznika postów)
galeonik Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 I całe pudełko alu (z magnesem), sam i magnes kojarzy mi się z elementem głośnika raczej starego typu, niskotonowego tak lata lata 60-70, Pomnę, że ongiś czymś takim chyba się bawiłem.
Prospector_WWY Napisano 26 Luty 2014 Autor Napisano 26 Luty 2014 Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?
Pytanie
Prospector_WWY
Pudełko aluminiowe w kształcie walca o średnicy 35 mm i wysokości 15 mm. Nie otwierałem go ale w środku jest jakiś magnes, który zapełnia jakieś 85 % objętości. Co to może być?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.