Skocz do zawartości
  • 0

Marshal zabawka? Replika? pistolet

damian9179

Pytanie

Napisano

Witam Prosze o jakies informacje o przemdiocie,jest to zwykła zabawka ,z jakich lat?replika jakiegoś pistoletu? Jest coś wartościowa?
Za kazda podpowiedz bede bardzo wdzieczny.
Zdjecia niestety słabej jakości:(
Jest w 100% z jakiegos metalu prawdopodobnie aluminium.
Oznaczenia:
-Marshal(pod benbenkiem)
- ((- DBGM NR.1798613(nad benbenkiem)
- Made in germany (druga strona nad benbenkiem)
-IDEAL NR.FF790(pod lufa)
-FF-90(w otwieranej cześci nad benbenkiem)
Z Góry dziekuje wszystkim za jakakolwiek pomoc.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie jest to replika konkretnego modelu broni.Wyprodukowana po 1949 roku.Myślę, że z pomocą internetu i oznaczeń na tej zabawce sam ją precyzyjnie wydatujesz.
Napisano
Ten rewolwer to taka zabawka dlalepszych gości"w późnym PRL,na taśmę kapiszonową,tymgorszym"zostawał produkt krajowy,tłoczony z blachy,który był lepszy pod wieloma wzgledami
Napisano
steell jeśli chodzi dokument to się mylisz. Jest to na nasze akt urodzenia utworzony w stanie Mississippi"Nie wiem w czym się mam niby mylić,zdjęcia są za mało czytelne by się męczyć i dochodzić czego dotyczą. Będą lepszej jakości to można powalczyć. Natomiast co do rewolweru to po prostu stara zabawka, kiedyś potrafili je robić przyzwoicie.
Napisano
steell jeśli chodzi dokument to się mylisz. Jest to na nasze akt urodzenia utworzony w stanie Mississippi. http://us-birthcertificate.org/ver4/birthrequest_form.php?PPG=USBIRTH3800&source=CCN-CD340-GO-BCALLLANG2-copy%20of%20birth%20certificate&dn=US-BirthCertificate.org/ver4&d=US-BirthCertificate.org/ver4&t=&TargetSite=USBIRTHV4&head=US%20Birth%20Certificate&sub=Provider%20of%20US%20Vital%20Records%20Forms&head=US%20Birth%20Certificate&sub=Provider%20of%20US%20Vital%20Records%20Forms Szukaj dalej sam.
Napisano
Nie wiem czy strona odpowiednia. Ale jak Usa tak i UK wiele rzeczy zapisują. Jak np: posiadasz numer patentu, a nie wiesz jak nazywa się ustrojstwo możesz sprawdzić w necie czy urzędzie danego kraju. Jak pogrzebiesz to i dowiesz się więcej nt tego aktu.
Napisano
A, że często się mylę to na akcie jest podana data 1836r? (jeśli dobrze widzę) Hrabstwo stanu zwane Marshall (jak moje opony w aucie) powstało właśnie wtedy w stanie Mississippi. Więcej Ci powiem jak dasz mi skan w większej rozdzielczości. Masz 2 tropy i nimi się kieruj. Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie