traper6 Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Kuźwa mam ostatnio same problemy.Objawy są takie. Nie mam dźwięku, a zarazem mam :)Nie mam sygnału gdy ktoś pisze do mnie na GG i nie mam też dźwięku gdy chcę obejrzeć jakiś film z Youtube. Natomiast gdy oglądam Włatcy much" z portalu Kreskóweczki wszystko chodzi bez problemu i dźwięk jest elegancki.Co i gdzie musiałem włączyć lub wyłączyć ?
maciekszprotawa Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Stwórz drugie konto. Przełącz użytkownika. Zacznij słuchać dźwięków z ulubionych stron. Mp3 itp
Boer Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Jak się nie dowiemy jakiego sprzętu używasz to możemy tylko pogdybać.
traper6 Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Napisano 18 Styczeń 2014 Komputer to jakiś stacjonarny 7-8 letni Philips.Oprogramowanie to Windows Vista.Wszystko kupione w sklepie.Ten dźwięk mi uciekł" z tydzień temu.
pawcion123 Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Możliwe że brak.lub awaria jakiejś wtyczki np'Java',visual C.NetFramework itp,lub przestawione domyślne ustawienia dźwięków ,panel sterowania>dźwięki>ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.