Skocz do zawartości
  • 0

kamienne naczynie ?

kibic19

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Trzeba było koledzy mu odpisać,że rzecz bardzo rzadka, niesamowicie cenna i można kupę szmalu z to wziąć, niech lata po giełdach wstawia na alle. i robi z siebie idiotę
Napisano
Straszne ze co po niektórzy kupują piszczałki tylko po to zeby coś wykopać i zarobić pewnie nasłuchali się opowiadań o skarbach wartość historyczna
Aco,jezeli jest to bez wartośći i nie da się na tym zarobić wyrzucisz w śmietnik
Napisano
zarobkowicze, dzisiaj? ze 40 lat temu to moze i by mogli zarobic.Dzis to juz chyba nie. To tzw mięsiarze:)ale to jedna wielka pomyłka, jezeli kupuje sprzet który mnie łacznie kosztuje szóstke, to chyba z mysla o dobrze spedzonym czasie a nie zarobku- bo ile boratynek musiałbym natłuc zeby mi sie ta szóstka zwrócila?:)
Napisano
tyle to się domyśliłem.... ile to może być warte?? wygląda na dość stare, znalezione w ziemi przy budowie mojego domu.
Napisano
bjar_1 no i bardzo dobrze niech wystawiają na allegro będzie co kupować jak się poszczęści z czymś ciekawym ;) są pasjonaci i zarobkowicze akurat kolega, który założył post należy do tych drugich, żeby nie było takie naczynie za wiele warte nie jest jeśli mówimy o materialnych sprawach :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie