hellixx Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Witam.Jak w temacie . Jeżeli tak to jaki model. Z góry dziękuje.Pozdro
hellixx Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Napisano 7 Styczeń 2014 Krecilem sie po okolicy i ktoś skierował mnie do rolnika który może coś wiedzieć o potyczce rosjan z niemcami. Guzik wiedział. Zmarły ojciec miał jakies info. Przy gadce powiedział że w latach osiemdziesiątych za stodoła stała buda dla psa z wieżyczki czołgu. Gdy rozbudowywali gospodarstwo niwelowali teren i przyjechał 45-cio tonowy staliniec, który zepchnął gdzieś wieżę.15 min i już miałem mega sygnał. To cała historia :-) Budę przytaszczyl jego ojciec koniami.
konrad0606 Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 Gratulacje!!!Bez dźwiga się chyba nie obejdzie...!!Wrzuć też zdjęcia z wydobycia.
hellixx Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Napisano 7 Styczeń 2014 Niestety zle krecilem film telefonem i po wycięciu zdjęcia jest obrocone. Robię to w telefonie. Brak dostępu do kompa.
hellixx Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Napisano 6 Styczeń 2014 Tarktorem 330 URSUS została potraktowana. Wyskoczyła bez problemów. Stan kompletny. Nie pogięta. Igła.
hellixx Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Witam.Jak w temacie . Jeżeli tak to jaki model. Z góry dziękuje.Pozdro
didi Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Wykopałeś? Może to jakaś kopuła pancerna? Podaj wymiary.
polsmol Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Jak już mi to pokazałeś to stało się oczywiste. Dzięki :)
konrad0606 Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 Ursus kontra Sdkfz 251...!!!Daj zdjęcia po wyjęciu!!
Pytanie
hellixx
Witam.
Jak w temacie . Jeżeli tak to jaki model.
Z góry dziękuje.
Pozdro
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.