Witam, proszę o pomoc w id tego orzełka , dotąd myślałem że to jakieś rękodzieło żołnierza z okopu ( pojedyncza sztuka ) ale dziś oglądałem 4 pancerni i pies odcinek 5 pod koniec przy rozdawaniu medali na czapce widziałem niemal takiego samego , zaraz po tej scenie Przybiegła Lidka ona też miała na czapce podobnego . Dało mi to do myślenia , czy to rekwizyty do filmu były tak niestarannie wykonane , czy wojsko polskie z braku samo robiło sobie orzełki , czy ktoś im je robił ? Jak ktoś coś wie na ten temat to proszę o jakiekolwiek informacje, z góry dziękuje .
Pytanie
wpkropka
Witam,
proszę o pomoc w id tego orzełka , dotąd myślałem że to jakieś rękodzieło żołnierza z okopu ( pojedyncza sztuka ) ale dziś oglądałem 4 pancerni i pies odcinek 5 pod koniec przy rozdawaniu medali na czapce widziałem niemal takiego samego , zaraz po tej scenie Przybiegła Lidka ona też miała na czapce podobnego . Dało mi to do myślenia , czy to rekwizyty do filmu były tak niestarannie wykonane , czy wojsko polskie z braku samo robiło sobie orzełki , czy ktoś im je robił ? Jak ktoś coś wie na ten temat to proszę o jakiekolwiek informacje, z góry dziękuje .
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.