Skocz do zawartości

Sylwester z Odkrywcą.

konrad0606

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
muzyka jest tak skonstruowana, że przy każdej tańczyć można.
jak błędy zrobiłem, ewentualnie ktoś z Was obrażony się poczuł, to przepraszam. ten Sylwester wszystkiemu winien.
Napisano
to macie na sylwka-http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34
bo dajemy czadu na działce,a bez tego ani rusz...pozdro dla wszystkich trzymających pion...
Napisano
zanim zaśniesz... posłuchaj tego... tak w skrócie
http://www.youtube.com/watch?v=q0qNKNh5aCQ

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:25 01-01-2014
Napisano
OLAS370... obejrzałem... ale nie do końca.
pojąć" Waszych czubów nie umiem i to nie muzyka" jest. posłuchaj: LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, deep purple... czy nawet BLACK SABBATH... a czy o NAZARETH-cie, STATUSQUO słyszałeś? o Rolling stones wiesz cokolwiek?
pewnie nawet Queen-u nie znasz...
Napisano
witam w Nowym Roku.drogi kolego Cuma...wiem co to Queen,Rolling i Pink Floyd,bo ciągnie mi pod piećdziesiątkę,z całym szacunkiem ,a temat kopania znam prędzej niż niektórzy pojęcie ,,stanu wojennego,,także bez komentarza i bez urazy,pozdrawiam wszystkich i połamania saperek życzę;)
Napisano

Sylwester był udany, wybawiłem się ze znajomymi jak należy lecz mam więcej dolegliwości po tańcowaniu niż po piciu więc nadrabiam w domowym zaciszu w wersji retro ;D Pozdrawiam

• 11 months later...
Napisano
No i kolejny rok za nami...więc:

Pozdrawiam wszystkich spędzających sylwestra z Odkrywcą i Życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!

Gdybym nie dotrwał do północy to znaczy, że zapiłem.... :)
Napisano
a ja kolejny rok we Wrocławiu... przed TV... sonic... w Twoim mieście... myślałem, że jak pokażą Cię w telewizorze, na tej imprezie, to chociaż pomachasz! A Ty w pracy!
wyrozumiałości, cierpliwości i wszystkiego najlepszego w 2015 roku dla wszystkich Odkrywców!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie