BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 HANS,ile lat miałeś jak dziennikarz w mundurze wiadomości czytał.?
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 No to organizuj sponsora na 80 litrów wachy,wymyśl termin imprezy nie kolidujący z imprezami w Europie i robimy schow na MSS i RSS u Was w Rdzawych mimo,że amelinium nie rdzewieje.
BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 HANS,ile lat miałeś jak dziennikarz w mundurze wiadomości czytał.?
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Nie pamiętam ile miałem lat wtedy, naebany jestem (3-cia flaszka się kończy, jak sie skończy idę spać, bo kolezance-małżonce tez sie coś od życia należy)ale mój baujar to 64,więc se możesz policzyć, bo ja mam już z tym trudności dzisiaj.Tylko nie pomyśl, jak se policzysz,że powinieneś do mnie mówić Proszę Pana" ;)
BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 No to...hahaha...prosze Pana Ci nie powiem,tylko jak w szacunku.Chociaż шестнадцать лет byś miał do mnie.;)))
BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Gdybyś miał w minusie do mnie to byś nie napisał bo czaszka Twoja jeszcze wiele miejsca wolnego posiada ":0Żart taki wyciągnięty z kontekstu.......Nie ma o co HANS nie ma o co.Pozdrawiam serdecznie.Zapraszam na południe.B.,
BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 HANS,przyjedź a wspomnisz takie widoki nie raz.Da się tak wysoko dojechać aby piec"nie cierpiał,wierz mi da się,na około i pod góre podjedziemy,bez stresu dla motura;).Szlaki znam.Można podjechać na takie wysokosci zabytkiem i go nie uszkodzić........oj można,tylko trzeba wiedzieć którędy.
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Jak Bóg, Partia, Związek Radziecki i,co najważniejsze sponsor łaskawie pozwoli, to przybędę w te dyrdy, bo bramborowe knedliki lubię bardzo, a smażeny syr zez tatarcką omaćką uwielbiam,americkie brambory fajne są na deser, a hranulky też se możemy przytulić, a co? a kto bogatemu zabroni ? :))I w związku z tymi frykasami synek mój malutki (198cm obecnie) tez chętnie chyba przybędzie, bo te knedlowskie frykasy też mu przezajefajnie do brzuszka wchodzą, i jeszcze langosze dla synka są interesujące wielce.Są tam gdzieś langosze w okolicy? bo ja też nimi nie gardzę,aczkolwiek najlepsze langosze spożywałem w Korenicy u oryginalnego Madziara,a mój synek malutki mój (198cm od podłogi) za nimi przepada.Ale z czosnkiem muszą być , i ....
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Moję zabytkę się wysokości ni boją, bo dlaczego wysokość miałaby je uszkodzić? nie rozumię , z ę" wybitnie.Przecież jak serduszku brakuje tchu na górce, to se mu odrobinę pokręcę śrubkena i popierdzi wyżej przecież.(Trenowałem to w Alpach, i działa :} )
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Widze na dole,że poszedłeś spać,no to drobnanoc...
Hansdekawka Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 A teraz widze,że jednak nie,ale ja juz ide nyny,bo mam klopoyty z trafianiem w klawisze
BART30 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Dobranoc HANS.P.S.Ty masz kłopoty z trafieniem???Nie,nie,z Tobą wszysto OK.Zmień klawisze,bo coś mi się wydaje że to one cie w chuja robią.....Podstodolnych snów.B.
BART30 Napisano 15 Luty 2014 Napisano 15 Luty 2014 Kończą mi się laseczki z Podstodolniakami w tle,jest jeszcze kilka na dysku ale zbyt odważne niestety,więc dzisiaj wklejam grzeczną choć jak widać niezdarną.@Klemensie pomyśl o nowej odsłonie bo ta już długo się otwiera.Laseczka od Barta.
Klemens Forel Napisano 16 Luty 2014 Autor Napisano 16 Luty 2014 Wieczorem wątek założe z zagadką ...kac rypie nie mam głowy do działania a jak poczytałem wasze wpisy tzw nocne podstodolniakowe nie wiem nie znam nie orientuje się w waszej rozmowie o so chodzi :) łeb mi się przegrzał ..do wieczora:)Dziewczyna odemnie...myślę że fajna
Klemens Forel Napisano 16 Luty 2014 Autor Napisano 16 Luty 2014 Moderatorze zamykamy ten wątek przenosimy się za chwilę do nowej częśći.Pzdr Forel
soldierprzemo Napisano 10 Marzec 2014 Napisano 10 Marzec 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=1397403373805194
BART30 Napisano 10 Marzec 2014 Napisano 10 Marzec 2014 @soldierprzemo Jesteśmy już w nowym wątku więc jeśli masz coś do przekazania to zapraszamy,tylko po obejrzeniu filmiku z Twojego linku nie bardzo wiem o co Tobie chodziło i jaki to ma związek z naszymi Podstodolnymi zainteresowaniami.......? Filmik nawet,laseczka całkiem całkiem ale jedyne co mi on przypomina to moje katowanie przez duże K Wueski latem 1992 roku na żwirowni w Ochabach........najzwyczajniej w świecie zajechaliśmy na śmierć sucze ceglanego koloru.I tyle. Teraz bym inaczej z nią postąpił.;)Dałbym jej nowe życie...i nowy wałek;)Adminie,zamknij prosze ten wątek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.