skolcio Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 2 noszaków na bębny kablowe. Z tego co samemu ustaliłem poszukiwaniach w internecie mogą to być noszaki produkcji niemieckiej, wojennej. Nie mam jednak pewności czy nie jest to np. produkcja LWP.
skolcio Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Te II Bat okazało się być namalowane białą farbą na tej oliwkowej.
skolcio Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 Hm no to ciężka sprawa. A wiesz gdzie można by poszukać sygnatur pod farbą?
fiku Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 W polskim noszaku dodano też komutator umożliwiający podłączenie telefonu do linii w czasie jej rozwijania, tego elementu nie widzę w niemieckich egzemplarzach.
skolcio Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 2 noszaków na bębny kablowe. Z tego co samemu ustaliłem poszukiwaniach w internecie mogą to być noszaki produkcji niemieckiej, wojennej. Nie mam jednak pewności czy nie jest to np. produkcja LWP.
skolcio Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 Pod zieloną farbą jest inna, bardziej oliwkowa.
skolcio Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 15, na razie poza tym napisem II Bat" co chyba znaczy II Batalion nie znalazłem sygnatur, ale noszak jest pokryty grubą warstwa farby. Proszę o ewentualne rady gdzie ich szukać.
skolcio Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 17 z zamontowanym oryginalnym bębnem WH, pasuje idealnie.
Pytanie
skolcio
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 2 noszaków na bębny kablowe. Z tego co samemu ustaliłem poszukiwaniach w internecie mogą to być noszaki produkcji niemieckiej, wojennej. Nie mam jednak pewności czy nie jest to np. produkcja LWP.
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.