Skocz do zawartości

Krakowska ekipa 2

wodzu_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Droga Krakowska ekipo
mamy wtorek i kiepski przebieg informacji z wami
niby macie być ale ... z barovem miałem lekki kontakt mailowy
ale bez konkretów i sie urwał ,cornic prosił żebym napisał na priv co uczyniłem lecz bez odpowiedzi ,na tą chwilę nie wiem ilu was będzie ,nie wiem jak was odebrać i czy jest to konieczne ,od piątku jestem juz zajęty organizowaniem wszystkiego więc chciałbym mieć że tak powiem wszystko ogarnięte a na razie nie wiem nic ,więc pieknie proszę o konkretne info
pozdro
Rafi
  • Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dobra cos mi sie zdaje że nie wiele z tego wyjdzie ,jeszcze będzie że po prośbie ...zaproszenie aktualne jak będą chętni to mnie znajdą wtedy sie dogra szczegóły
pozdro
Napisano
e tam znikniesz ojcowie opiekunowie się zezłościli i tyle a z nimi niema co wdawać się w dyskusje. Lepiej się napić zobacz za okno jaka piękna wiosna idzie, dziećkowice nas zapraszają.
Napisano
Barov, święta idą, nic Ci takie postępowanie nie da. Lepiej strzel setki dwie. Zresztą każdy ma prawo na swoje zdanie. Każdy jest pełnoletni i wie co robi. Nie wtącam się sorry.
Napisano
Barov
obserwowałem w nocy Twój bój nierówny, ale chyba pod mocny ogień modów się dostałeś, bo wątki były ukrywane zanim coś dopisałem :)
Może to jakiś problem techniczny i po wlepieniu kolejnego krakersa wskoczył Ci też ten pierwszy. Może spróbuj to z którymś z modów aktualnie zalogowanych na priv spokojnie załatwić.
Jak Cię tyfus zaatakował, to trzeba będzie długo leczyć, ale przy tym poziomie medycyny jest nadzieja :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie