kuba13 Napisano 30 Listopad 2013 Autor Napisano 30 Listopad 2013 Witamznalazłem ostatnio krzyż, brak napisów, wymiary to ok 4cm x 4cm. Proszę o pomoc w identyfikacji
Hebda Napisano 4 Grudzień 2013 Napisano 4 Grudzień 2013 Według mnie staje się to już irytujące..Ktoś coś wrzuca do id.Smaruje w paincie rysunek albo tylko opisuje i od razu chce identyfikacji.Aparat oczywiście -pożyczony" -zdjęcie zrobię jutro bo dziś późno" -aparat w drugim pokoju a nie chce budzić domowników"-padła mi bateria w aparacie"I tak dalej i tym podobne.Proszę najpierw przygotować wszelkie niezbędne zdjęcia,wymiary,opis i wtenczas zakładać wątek w identyfikacji aby od razu był kompletny.Identyfikacja to nie kalambury.Nikt nie będzie zgadywał.Nie chodzi o ten wątek ale o wszelkie gdzie zawsze można przeczytać zdjęcie później"Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:47 04-12-2013
kuba13 Napisano 30 Listopad 2013 Autor Napisano 30 Listopad 2013 Witamznalazłem ostatnio krzyż, brak napisów, wymiary to ok 4cm x 4cm. Proszę o pomoc w identyfikacji
kuba13 Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Napisano 4 Grudzień 2013 będzie mały problem, ponieważ pożyczyłem aparat i nie mam jak zrobic zdjęcia a mój telefon nie ma funkcji aparatu :)
kuba13 Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Napisano 5 Grudzień 2013 Przepraszam jeśli kogoś zdenerwowałem.Wpadłem na pomysł, że można zeskanowac przedmiot i tak właśnie zrobiłem.Może nie jest to najlepsza jakośc ale zawsze to coś.Ps.Aparat naprawdę pożyczyłem.
kuba13 Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Napisano 5 Grudzień 2013 Na tym zdjęciu widac, że brzegi były obrabiane
kuba13 Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Napisano 3 Grudzień 2013 zdjęcie nic nie pomoże ponieważ przedmiot jest pogięty
Sobow99 Napisano 3 Grudzień 2013 Napisano 3 Grudzień 2013 Nawet jeśli jest pogięty to dodaj zdjęcie, pomoże ono więcej od rysunku.
Kriczer Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Moim zdaniem ciężka sprawa będzie, on ma jakieś napisy ? Krzyż mógł być cywilny w sensie pamiątkowy (kółka strzeleckie) etc.
Pytanie
kuba13
Witam
znalazłem ostatnio krzyż, brak napisów, wymiary to ok 4cm x 4cm. Proszę o pomoc w identyfikacji
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.