kimbo70 Napisano 11 Listopad 2013 Autor Napisano 11 Listopad 2013 Witam:) trafiło do mnie takie oto urzadzenie (foto) z tego co sie orientuje to chyba dalmierz fotograficzny.Na urzadzeniu sa trzy literki AMF ,co to za symbol ?jakiej firmy??Z góry wielkie dzieki za podpowiedz;)
kimbo70 Napisano 11 Listopad 2013 Autor Napisano 11 Listopad 2013 Wielkie dzieki za info ;)Pozdrawiam :)
Edmundo Napisano 12 Listopad 2013 Napisano 12 Listopad 2013 Dalmierz nakładany na stopkę do lampy błyskowej a cyfry na tarczy to odległość w metrach.
steell Napisano 11 Listopad 2013 Napisano 11 Listopad 2013 Dalmierz to to nie jest, na tarczy są ustawienia przesłony charakterystyczne dla fotografiki.
kimbo70 Napisano 11 Listopad 2013 Autor Napisano 11 Listopad 2013 Witam:) trafiło do mnie takie oto urzadzenie (foto) z tego co sie orientuje to chyba dalmierz fotograficzny.Na urzadzeniu sa trzy literki AMF ,co to za symbol ?jakiej firmy??Z góry wielkie dzieki za podpowiedz;)
Pytanie
kimbo70
Witam:) trafiło do mnie takie oto urzadzenie (foto) z tego co sie orientuje to chyba dalmierz fotograficzny.Na urzadzeniu sa trzy literki AMF ,co to za symbol ?jakiej firmy??Z góry wielkie dzieki za podpowiedz;)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.