Dave9803 Napisano 15 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2013 WitamPoszukuję informacji o lokalizacji karczm w regionie Legnicy, Złotoryi, Lubina, Jawora. Jeśli ktoś posiada takową wiedzę i zechciałby się nią podzielić , będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Raczej nikt Ci nie sprzeda miejscówki gdzie stała karczma...Czytaj książki, mapy...a może coś namierzysz. Ba! namierzyć to namierzysz ! ale taką nieprzekopaną to będzie ciężko ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Masz rację Michał.... kiedy będziesz w Krzeszowicach? Znam ciekawe miejsce w Polkowicach, ale nie wiem kiedy tam znowu zawitam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 A niepomyślenie o tym, że kolega szuka karczmy bo by coś zjadł? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 to już takie zboczenie zawodowe" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Miejsca które wymieniłeś,to chyba jeszcze nie Sudety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Krzysiek - byłem teraz w sierpniu, a kiedy będe znowu to nie wiem. Musiałbym brać urlop ale to raczej już nie ten rok jeśli chodzi o Krzeszowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.