sonicsquad Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Że niby moderator i w dodatku cyklista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 ja rąbnąłem Ojcu Tadeo Maybacha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 babcie po Toruniu nie ganiają?Pewnie ma zapasowy odrzutowiec na wodę termalną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Mało kto docenia naszą ciężka pracę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 właśnie debatujemy, komu można ściągnąć krakersy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Co byś woytas nie zrobił to i tak..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 NadW... ty nie cwaniakuj bo jeden z najmłodszych jesteś.woytas prosił, żebyś po wczorajszym posprzątał, a ty co ?:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 i gości do domu miałeś odwieźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 EEE... Dopiero piątek a Ty chcesz już kończyć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Jak rower to tylko czerwony!Ja komunii nie miałem to mniejszy czy większy komunista?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to bez flaszki o zdjęcie kartki nie ma co pytać..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Chyba że z herbatą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 lub rowerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 jakoś dużo gadania, a mało chętnych...niektórzy już się cieszą, że nie mają żółtych kartek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 my czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Administracja też czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Pamiętaj- z człowiekiem można wszystko, trzeba tylko nożem i widelcem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Yeti... skąd wydłubałeś moje zdjęcie ??:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Ja Wam do lodówki nie zaglądam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 W- spokojnie... Pogłowie kotów się nie zmienia, a jakość poszła wyraźnie w górę". Bigos będzie palce lizać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Jak mawiał Franz: Jakoś Cię nie kocham i jakoś Ci nie ufam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 To dobrze- jestem z(a)deklarowaną lesbijką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Może i lepiej że wylewacie swoje czerwono herbaciane poglądy w HP.Przynajmniej nie dostaje arytmii pikawki jak widzę listę:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r80r Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 Fe nie ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 czyli rozumiem, że chętnych brak bo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.