Rozpuszczalnik Napisano 28 Maj 2014 Share Napisano 28 Maj 2014 Ja mam panowie pytanie.Wychodzi coś jeszcze w okolicach Choszczowki czy już mocno przeklepane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuzefSpalim Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 polecam okolice zielonki ostatnio wyszlo pare drobiazgow i pare grubszych tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojka Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Witam , ma ktoś ochotę wyskoczyć 19stego na monetki w ok Warszawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monterek Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 może ktoś chętny na jutrzejszy wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras91 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Ja jestem chętny, ale nigdy nie byłem w okolicach Warszawy na wykopkach, jedynie na Śląsku szukałem, wiec jeśli chodzi o miejscówke to się dostosuje. Aha i jestem studentem, wiec samochodu tez nie mam ;p ale dojechać mogę w miarę możliwości bo mieszkam w okolicach centrum. Zobaczymy co z pogodą bo teraz trochę słaba :/ jak coś to kontakt podaję 505424001. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Key_PL Napisano 2 Lipiec 2014 Share Napisano 2 Lipiec 2014 Ja się chętnie wybiorę w najbliższych dniach, kontakt na priv lub w 1-szej części wątku. P.S. Czy można jakoś dodać ten wątek do obserwowanych z powiadamianiem e-mail? Strasznie archaiczne to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras91 Napisano 4 Lipiec 2014 Share Napisano 4 Lipiec 2014 Masz rację Key_PL. Nie ma powiadomień ani archiwum wiadomości prywatnych (chyba, że ja nie znalazłem).Jeśli ktoś jest chętny na wykopki to ja jestem dostępny codziennie najlepiej w godzinach 9-16 bądź późnym wieczorem. Pozdrawiam,Maras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2014 Share Napisano 4 Lipiec 2014 archiwum wiadomości prywatnych (chyba, że ja nie znalazłem)"Musi nie szukałeś, albo nie znalazłeś...Zwłaszcza, że korespondencja prywatna ( wysyłana via Forum ) idzie na adres @ podany przy rejestracji.Szukaj tym samym w swojej poczcie a nie na O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojka Napisano 28 Lipiec 2014 Share Napisano 28 Lipiec 2014 witam, chętny ktoś dziś na rycie???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbokid Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 Jakieś wykopki jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 2 Wrzesień 2014 Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Ktoś ma czas w tygodniu wyskoczyć?.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogal770 Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 czy ktoś się wybiera w okolice Śląska? Np. okolica Zamku Chojnik, Piechowice lub okoliczne tereny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OdkrywcyWB Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam, ja właśnie przeprowadziłem się do Wa-wy także, gdyby ktoś miał ochotę razem pokopać to proszę o kontakt. Z przyjemnością poznam tutejsze tereny oraz ludzi :)Mój nr tel 501 853 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian31 Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 planuje w weekend polazic w okolicach Babice-Borzecin i dalej obrzeza puszczy.jak by ktos mial checi polazic piszcie marian31@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isimis8 Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Witam, nie mam z kim polatać z piszczałką, w okolicach Warszawy. Powiem szczerze nie znam miejsc i nie wiem jak ugryźć temat. Zastanawiałem się nad tą bitwą pancerną pod Wołominem czy ktoś tam ryje ? Mam transport i chęci. Pozdrawiam Michał. Ps. najchętniej poleciał bym jutro. Kontakt 509656698. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb100 Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 Mam zamiar trochę spróbować wykopków w sobotę 8.11.2014 w okolicy Białołeki Dworskiej może ktoś się dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger2006 Napisano 7 Grudzień 2014 Share Napisano 7 Grudzień 2014 Pogrzebał bym w poszukiwaniu 2 wojny, w okolicach Warszawy dzisiaj jutro aż do czwartku.Kto chętny: roger2006@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb100 Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Jeśli są chętni chętnie się podłącze do wykopków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsz Napisano 13 Lipiec 2015 Share Napisano 13 Lipiec 2015 Poszukuję kompana do wykopków w Warszawie i okolicach. 601379337 - Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb100 Napisano 28 Lipiec 2015 Share Napisano 28 Lipiec 2015 Ja jak najbardziej chętny. Może wspólny wypad jutro albo w czwartek po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras91 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam ja tez jestem już chętny na wykopki. Siedzę w Warszawie cały czas oprócz 4-7, i 21-23 września. W niedziele jestem wolny po godzinie 13. mój numer 505-424-001. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Jaki sprzęt i dzielnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Wrzesień 2015 Share Napisano 3 Wrzesień 2015 War 10-niedziela? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 WitamWeekend koło 20-tego? Czasu tyle że ledwie 2 razy w tym roku ruszyłem.. a samemu to wiecie jak jest:).Hebda grasujesz w okolicy w tym terminie może?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Zależy w jakiej okolicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.