tyfus Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ...i tu pada moje pytanie czym to najlepiej "podczyscic w domowych warunkach ?"no to lepiej niech tu nie pada. ten dział nie jest od tego typu pytań.
XII Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Specjalistą w tej dziedzinie nie jestem ale ... szansa na epokę brązu to to to ma dużą ;)Zdrów!
sonicsquad Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Napisałem wcześniej, ale post zniknął ;)Regularne zdobienia i ogólny wygląd wskazuje na coś bardziej starego niż odpustówka...
maciu4 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 wygląda bardziej na obrączke plastikowa od nakrętki z plastikowej butelki;)
tyfus Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 jest tu... i raczej chyba nie pierścień" ale obrączka ?
ItsIllDurrrr Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 byc moze , sory za foty ale nie moglem zrobic inaczej , ktos widzial juz cos podobnego ?
sonicsquad Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kolega włożył obrączkę" do zrywki od nakrętki aby leżała pod kątem do aparatu. Umożliwia to zrobienie lepszego zdjęcia zewnętrznej strony . Obrączka owszem jest w środku ale prosiłbym powstrzymać się od kąśliwych komentarzy.
tyfus Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 jak sonicsquad napisał - kolejne bezsensowne wpisy zostaną docenione.
XII Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Witam,Nie obrażaj się kolego sonicsquad na kolegów którzy w ten a nie inny sposób to komentują ponieważ fotka wyszła w taki sposób, że osoba która nie widziała tego w rzeczywistości (jedynie tę fotografię) nie może ogarnąć jak ta obrączka w ogóle jest zaprezentowana. Ja na pierwszy rzut oka i przyznam się szczerze przez jakieś 5 minut nie mogłem zrozumieć czy kolega pokazuje wewnętrzną stronę obrączki czy zewnętrzną. Priorytetem spostrzeżenia w tej sytuacji jest układ taki, że obrączka umieszczona jest w tej plastikowej obrączce od żywca niegazowanego zakupionego w biedronce.. ale jak już zaczniemy się przyglądać wtedy zaczyna wyłaniać się rzeczywistość (nie powiem z wielkim trudem) - obrączka górą skierowana jest stroną zewnętrzną do przodu i nie jest równo z plastikową. Metalowa obrączka jedynie jest podparta o tą plastikową. ..i niestety tego nie widać na pierwszy rzut oka i ciężko cokolwiek zobaczyć tak naprawdę ... się rozpisałem :) ale żywca Ci zidentyfikowałem :DZdrów!PS. ta właściwa obrączka była z pewnością pozłacana, są ślady pozłacania?
Question
ItsIllDurrrr
Prosil bym o ID pozdrawiam
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.