Jump to content
  • 0

Pierscień ?

ItsIllDurrrr

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

Posted
...i tu pada moje pytanie czym to najlepiej "podczyscic w domowych warunkach ?"

no to lepiej niech tu nie pada. ten dział nie jest od tego typu pytań.
Posted
Specjalistą w tej dziedzinie nie jestem ale ... szansa na epokę brązu to to to ma dużą ;)
Zdrów!
Posted
Kolega włożył obrączkę" do zrywki od nakrętki aby leżała pod kątem do aparatu. Umożliwia to zrobienie lepszego zdjęcia zewnętrznej strony . Obrączka owszem jest w środku ale prosiłbym powstrzymać się od kąśliwych komentarzy.
Posted
Witam,
Nie obrażaj się kolego sonicsquad na kolegów którzy w ten a nie inny sposób to komentują ponieważ fotka wyszła w taki sposób, że osoba która nie widziała tego w rzeczywistości (jedynie tę fotografię) nie może ogarnąć jak ta obrączka w ogóle jest zaprezentowana. Ja na pierwszy rzut oka i przyznam się szczerze przez jakieś 5 minut nie mogłem zrozumieć czy kolega pokazuje wewnętrzną stronę obrączki czy zewnętrzną. Priorytetem spostrzeżenia w tej sytuacji jest układ taki, że obrączka umieszczona jest w tej plastikowej obrączce od żywca niegazowanego zakupionego w biedronce.. ale jak już zaczniemy się przyglądać wtedy zaczyna wyłaniać się rzeczywistość (nie powiem z wielkim trudem) - obrączka górą skierowana jest stroną zewnętrzną do przodu i nie jest równo z plastikową. Metalowa obrączka jedynie jest podparta o tą plastikową. ..i niestety tego nie widać na pierwszy rzut oka i ciężko cokolwiek zobaczyć tak naprawdę ... się rozpisałem :) ale żywca Ci zidentyfikowałem :D

Zdrów!

PS. ta właściwa obrączka była z pewnością pozłacana, są ślady pozłacania?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information